Ennustus, mis saab Ukraina sõjast ja Venemaast!

Ukraina sõda kestab veel kaks aastat. Mis juhtub järgmisel kevadel?

Kevadel meelitab Putler Valgevene sõtta. See võib toimuda koos Lukasenko surmaga või siis vaikse võimu vahetusega seal riigis. Peale Valgevene sõtta astumist saavutab Putin väikese edu Ukraina rindel, kuid see ei kesta kaua, sest lääs jätkuvalt toetab Ukrainat. Putini vägede edu on ajutine ja kaotused suurenevad.

Nurka aetuna, suures hädas, kasutab Putin tuumarelva. Peab isegi kartma, et tuumalööke andakse Euroopasse ja Ameerikasse. See toob kaasa Läänemaailma sõtta astumise. Peale seda arenevad asjad natuke kiiremini.

Esmalt kannavad Venemaa sõjalised üksused suuri kaotuseid peale rohkearvulisi raketilööke. Venemaa kaotab täielikult oma laevastiku. Lennuvägi on järgmine, mis kaugtulelöökidega likvideeritakse. Selline pommitamine kestab päris pikalt ja frustreerib vene tsiviilelanikke.

Peale pooleaastast peataolekut ja Venemaa ÜROst väljaheitmist saadakse läänemaailmas üksmeelele ning peale ÜRO mandaadi kokku leppimist sisenevad rahvusvahelise koalitsiooni väed (kuhu kuuluvad Türgi, Hiina, USA, Euroopa Liit, Brasiilia, India, Austraalia jne) Venemaale Putlerit kukutama. Venelastest endist pole selleks asja.

Venemaa vallutamine võtab aega täpselt niipalju kui on soomukitega sõit Varssavist Moskvasse. Seal arreteeritakse Putler ja antakse ta rahvusvahelise kohtu alla Haagis. Kohus saab olema kiire ja lühike, Putler määratakse eluaegsesse vangistusse, kus ta ka sureb peale 20 aastat vangistust kõrges vanuses.

Venemaal algab segaduste aeg, ÜRO poolt määratud volinikud püüavad riiki koos hoida, kuid seal tekivad sisekonfliktid, millesse panustavad Ukraina rindelt koju jõudnud sõjaväelased ja kriminaalid, kellele Putin andis amnestia enne kui ta kinni võeti.

Venemaad ei suudeta koos hoida, tekib rida väikeseid riigikesi, arvatavasti sellistes piirides nagu on kubermangud praegu. Kaliningradist saab jälle Köningsberg, Karjala pakub ennast tagasi Soome alla, Jaapanlased saavad hea raha eest tagasi Sahhalini saared.   

Segaduste aastad kestavad vastu neli-kuus aastat, seejärel algab ka Venemaal majanduse normaliseerimine ja vaikne elujärje tõus. Nii et, 8 aastat veel seda segadust.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Jalutades Riia vanalinnas, soovitus turistile 2

Kõne vabariigi 106 aastapäeva puhul Suure-Jaani vabadussõja mälestusmärgi juures

Jalutades Riia vanalinnas, soovitus turistile 1